kat laman sosial memang orang akan cakap, " bagusnya aiza ni dengar pendapat orang lain and positif. optimis selalu" cenggitu.

IAM NOT. until you talk to me face to face and see how is my reaction, do not think i'm good and understanding much. di balik tabir, i'am just a very negative yet eager untuk jadi someone yang sentiasa betul. it took me hours to finally agree with people opinions and reflecting myself.

bila aku marah or menyampah, auto muka buat ekspresi. aku tak adalah nak sempat kawal muka like ugh, my friend tot me lol. i dont see my face. 

obvious marah, obvious menyampah adn so on.

if i love you, i rarely show i love. but when i dont like your existance, it shows on face, gestures and rah rah 

duit pt dah keluar. sudah-sudahlah membazir tu. kbai.