do you get it

Mungkin yang salah aku, tapi aku asyik tunding jari pada orang ;A; 

Aku minta maaf, aku sensitif sangat kebelakangan ni, reaksi pun aku dah tak reti nak kawal. Im so sorry, I was stressed out over my assignments and korang terkena tempias tension aku.

Okfine, our group teamwork is not that bad though, it was just me who overreacting over something, benda kecil diperbesarkan masalahnya. Sebab aku risau, k. I love u guys, sila jangan jad lebih malas dari aku. Aku ni dah cukup superior pemalas dah, kalau korang lagi malas dari aku, idk what should I call you

Aku minta maaf sebab aku jadi timbalan pengarah and then kerja aku goyang kaki sebab pengarah tak nak bagi kerja dekat aku. Sebab dia pun tak tahu nak bagi kerja apa. Aku minta maaflah bila aku tak suka korang bagi kerja penyediaan sijil pada aku, sebab aku memang tak suka nak berjalan ke pusat koko tu. Aku cuma pelik kenapa dalam banyak banyak kerja, korang bagi aku kerja yang memerlukan aku berjalan muehehe pusat koko iz jauh k dari kolej kediaman aku.

I iz malas nak jalan or naik bas or naik basikal or what so ever.

Masa korang bagi aku tugasan edit skrip emcee, berunding dengan pengarah zapin and angklung aku terima sebab dekat muehehe aku tahu aku banyak songeh.

Aku tak suka KM sebab tarikh program dia berlanggar dengan event  KI. Do you know how much I want to be in KI's programmes/events? Sebab aku jumpa ketenangan bila berkumpul dengan diorang semua. Budak budak yang base diorang ada Allah.

Program KM is a lil bit campur lelaki perempuan, gelak ketawa tak segan silu and I was standing there thinking of what should I do during the launching of the program nanti kalau progress dia pun dah macam ni? ala. Duduk macam bodoh iz not my thing. Memang aku suka bersendirian and diam bila diorang bergaul, sebab benda pergaulan tu dah lama tak bland dengan aku.

I iz konpius. Kalau pakcik tu tak sibuk nak join juga program kami, mesti aku dapat join KI sebab tarikh tak berlanggar. Idk kenapa dia penting sangat sampai bila dia tak datang pada tarikh ditetapkan, encik terus tukar tarikh. alahai

Mrah ni marah, huuu