lagi, boleh?

Two days in a row, hang out with friends. Isnin tu sepatutnya berlima, but at the end tinggal ertiga. im honestly rindu those two Syarah and Ain. Those two je lah yang belum sempat nak jumpa. Tapi, Ain tak dapat join and im not sure the reason why. Im supposed to meet her sebab the last day on september last year pun tak jumpa dia :( Mungkin tak ada jodoh. 

Jumpa dekat sekolah sebab nak ambik sijil stpm punya pasal. Tak sempat nak jumpa teachers. Ada jodoh jumpa dengan Teacher Shereen dengan teacher Sarimah je ( guru bm, tak sure kalau nama dia yang tu hahahaha) those two teachers who still remember my name lol 

sekolah dah tak sesimple dulu, oh yes penambahbaikan yang obvious, lot of things beautifully changed. Berharap dapat jumpa guru guru lain and ofc teringin nak jumpa Sir Tan and idk if he'll still call me by my nickname 'budak tidak reti lulus' bila dia jumpa Ayu, pergh sir. um I failed several times in physics tests hahahahaha 

we are 21 years young lady and we are all still the same bila berkumpul. Sama macam budak lima tahun yang lalu, kepoh kecoh dalam kelas. oh my, i didnt know i go through those period where im crying all my heart out sebab buat kerja, those complaints, bergaduh dengan kawan, and so on. Bila jumpa those 5 ladies, im so happy to know those people doesnt change (in a good way) 

maznah with her lima kali dekan, azie with her "im fat" when she is skinnier than me, herna with her ring issue, chacha with her laugh and mimi with her travelling while studying and me with problems bertingkek tingkek. I didnt know mimi read those confessions i made on wechat hahahaha and pst i didnt know Maznah still spend her time reading my blog lol ( hi maznah hahahaaha)

thanks for today, seronok dapat kongsi makanan & minuman. oh how i wish someone boleh rakam apa yang kita buat tadi and maznah the mvp of the day, im so done with you. hahahaha

nak jalan lagi, boleh?