get out

memang aku kecik hati.

dah lah kau compare kan dengan orang yang aku tak berkenan berabad dengan diorang, kau relatekan lagi diorang dengan ayat negatif kau yang tak membangun. memang aku childish sebab diorang aku boleh unfriend kau. tapi kau yang mula, 

bukan main kau beriya gelar diri kau tu part of fandom kitaorang. dulu, bila aku kata ada faker yang pretend jadi part of the us, kau terasa sebab kau kata kau real. sekarang, aku rasa kau patut telan ayat aku tu. because the shoes fit your feet.

dan sebab kau depan lain, belakang lain.

aku harap in the near future kita tak akan jumpa. sebab once aku jumpa kau, mungkin aku akan cekik kau.