u life?

pernah tak korang rasa down sangat sangat . rasa hilang semangat gila gila, 

segala rutin harian dekat uthm makes me sick. Im literally have no life. Belajar bila pergi kelas, balik bilik im just, idk the hell im doin. makanan boleh habis in a day. lepas tu lost sendiri nak makan apa.

several time skip meal sebab malas sangat nak turun cafe nak beli makanan. just no.

tidur kadang kadang exceed sampai jam 2 pagi. kalau time exam tu yes make sense sebab study. tapi, yang ni tak study pun boleh tidur jam 2 pagi. belek henset, buka apps itu ini, cek mesej and so on. routine. worthless routine tbh

exam, idk but im probably doin pretty well, i guess. study sehari sebelum exam because that had been written in my habits' diary of life. selalu begitu, eventho awal awal dulu cakap dengan diri sendiri, i'll be even more hardworking. i guess im just not. imma procrastinator anyway. that disease. incureable.

rasa nak nangis sebab ada jenis penyakit macam tu. kadang kadang rasa down sebab perangai sendiri. 

im freakin lonely here kalau kakak tak ada. dia memang selalu sangat luang masa dengan aku. nak ke mana mana, memang cari dia. idk apa jadi the next sem bila dia dah start buat LI. alone again

i just need my parents, my home and my bed. memang gila lah kalau tak rindu batal besar tu.