rendem

random k. 

kinda trying to adapt dengan current situation. this is the best and im gonna sacrifice this for ibu dengan abah. insyaAllah angah study bebaik here.

idk tapi feeling tak nak lepaskan rasa sakit dia tu. i cannot kalau sehari tak jumpa kakak or adik here. as much as i want to see muka abah ibu those two brothers and aqilah, that much la juga i need to atleast in contact dengan sisters yang study dekat uthm ni. dimwit me

im lucky, to be in the same class with ayu for koko. masuk kelas keusahawanan seksyen 7 and im kinda happy with it. guru sporting and teammates seemed cool and as idiot as iam tbh. and im randomly picked as setiausaha kumpulan.

not forget to mention kelas foundation oh my finally dapat jumpa orang sporting macam Azie and Zati. Azie be like " jom jalan sama ke G3 malam and balik sama". we're not even stay in the same buildings. dia kolej kediaman TDI and aku KKTF, berdepan aje tapi serius jauh. Im glad to be in the same team with her and Zati. 

oh adik Aqilahku, sanah helwa, syg. you'll keep on growing up while im not at home. Rasanya bila kak angah balik awak dah sebesar ayu kot ahahaha giant twin. and kak angah harap awak jadi sebagus Ayu who listen to me well yang ikut bila kena suruh and suka tolong kak angah okai. deal la sikit, dah lama tak jumpa kan.

Allah bless you Qill. Doa kak angah untuk awak sentiasa. 

adiosa