Alhamdulillah


Alhamdullilah praise to Allah who gave me this opportunity.

yey dapat tawaran ke UTHM. Luckily dapat dekat kampung abah. Kos belanja jimat sebab sabtu ahad boleh duduk rumah atok, heh makan free okay. Fortunately kakak and adik pun sama universiti so the ninjas on the go.

Tak percaya bila dapat uthm. Doa abah, he wont stop sampai semua anak dia kena humban dalam universiti yang sama hahaha.

Sedih sebab yang dapat masuk uum tu bukan aku tapi syara. Alone. Im fine with uthm but uum is my bucketlist. without any reason , ok. Syara cakap dia doa aku masuk uum unfortunately doa dia kena tepis. since i prayed for us supaya dapat uum, naaa kan dapat hahaha syara ja la. aku tidak, take a good care syara. Aiza tiada mau teman syara wek.

the luan ching dapat ums same course with the aini /sobs the puzzles melekat berdua. Lyn dapat umskal, bahagian labuan. Ain tahniah dapat juga pergi upsi di perak, The Eichak dapat di Kelantan ahahahahaha bai nak, sendiri anda di sana. berterabur semua, ada cuti kita jumpa di korea bai hahaha. I pray for you. 

I cannot, nak sambung study pun perasaan penuh dengan perasaan bersalah. Abah banyak keluar duit. sobbing that one if i still cannot make him proud, buang aku dalam laut. trouble, jadi beban. Terima kasih, uwaaaaaaa bersalah dan terharu tbh

just let this slides well. Amin.