super spontan


rindu? since comeback block b baru-baru ni, ramai puji ukwon comel. nah nah dia kan dalam list saya ;) rindunya lahai dengan dia. kalau rindu mesti peluk bantal adik yang sejibik dengan bantal dia tu ;-; tahu gambar tu gedik [ cr hanaoni ]

Assalamualaikum,

kfine bukan nak cakap pasal ukwon pun. Saja aje bubuh muka dia dekat situ. Tak comel pun.

Semalam shaheizy sam datang ;---; ya Allah, comelnya dia. haha ♥ pergh aku suka siapa yang bertugas alih alih ke camera 1 cam 2 3 4 5 dan seterusmya, yang mana aku tak tahu apa nama dia. Balik balik dia switch cam pi muka abang sam. comel gilos, haha

ksudah, semalam jep kena kad merah and habis Haniff and Ray kena dengan fans jep. eh jap, bukan semua fans jep lah. yang immature aje. Orang comel macam aku insyaAllah tak terlibat. jep dengan ray and hanif kawan kot. So kalau buat kacau mengusik ke hape memang adat berkawanlah kot.

Kesian dekat Ray, dahlah kena kutuk. Kena cakap tak layak. heh, kalau aku jadi Ray or Haniff, aku buat pekak badak aje. Kerja halal kot aku buat, dapat duit kot, dah dapat duit dapat pahala kot. Orang dok maki maki. Pahala pun masuk k. Terima kasih kepada haters, kan?

Remember how some of Akademi Fantasia's fans kutuk Dato' AC masa mula mula dia mengacara AF? you should ! Kena kutuk berabis kot. Mostly cakap dia ni bosan tak lawak, I know mestilah kalau dia baca terluka. aku beca pun bernanah mata. Tapi, aku tengok dia buat rilek. Look at him now, he is a Dato' , k? Where is he now? Diatas. One of the most talented emcee. Now, bila nak cari pengacara, he's one of the top list emcee yang kena cari. see?

how much haters gonna ruin you? maybe much if you let them do it. And maybe a zero if you didnt let them to. Jadi kena tahanlah, sekejap aje. Anggap ujian Allah untuk menaikkan kita kesatu level lagi. Macam main game, but in real life. 

" Haters tu kertas pasir, awak kayu. No matter how much kertas pasir gosok kayu, at the end, kertas pasir koyak, kayu berseri" - abang Zack . Inspirasi ni, (:

Tapi tapi, memang aku tak setuju betullah kad merah bagi dekat jep. idk siapa punya idea buat kad merah and kad kuning ni dekat gelanggang. Bukan padang bola sepak kot. Fun game show, apa makna sebuah rancangan yang lawak without noisy? Bukan bising mana pun, Super Spontan siri satu tak ada kad kuning kad merah pun, tapi still end dengan jayanya. Tapi rancangan orang, suka hatilah. Im just saying as one of the fans of SS ;)

So, stick dengan budak Kulai Johor ♥ next week dua game first tak  dapat main kan? game ketiga ada, isokey :)

adios

Labels: , , , ,