result muet


kalau syara guna baldi , saya guna stor . muat banyak bias . so , this is the new boy yang baru masuk stor minggu lalu . aloha ;p

Assalamualaikum and aloha 

talk less and do more they said , sebaliknya pada saya pula talk more and do less .

Masih tak rasa bahang semester tiga . Hari tu kata nak repeat but end up tak baca pun chapter dua untuk ekonomi first term punya . Alahai badan , otak , hati .. kenapa degil ? Terfikir untuk tidak mengulang ekonomi sebab terlalu penat dengan 3 assignment , mana nak revision pengajian perniagaan yang hampir setebal sejarah semua tu kena diusahakan selama kurang 5 bulan ;;;; hmm hmm 

Tak apa , kita buat istikarah sama sama . Semoga keputusan dipermudahkan oleh-Nya . Dia kan maha mengetahui . InsyaAllah . Kalau itu yang terbaik semoga dipermudahkan walau dalam apa cara sekalipun . Rabbi yassir walatu'assir . 

Alhamdulillah , semalam dekat sekolah dapat keputusan yang tak terfikir dek akal pun . Hari tu ingat akan turun pergi ban 2 . Listening teruk , speaking gagap , reading turun markah and writing suka hati je karang cerita tentang ciri ciri kawan yang baiklah konon haha Alhamdulillah ban 4 berjaya dicapai . Ni dek cita cita sebab syara ajak berusaha sama sama . Terima kasih syara , semangat itu semakin tebal dihati . Moga real exam muet kita boleh dapat ban 5 . Kalau 6 lagi baik hahahaha ok -3-

Tak tahu tentang result kawan kawan yang lain lagi . Yang pasti , Tessa , Khairun and Jumatiah pun ban 4 . Tahniah . Tak kisahlah ban berapa , yang penting usaha . Jangan lupa doa lepas tu tawakkal . Mana tahu result korang lagi kababoom ban 6 nanti exam real punya . Amin . InsyaAllah . Doa sama sama .

Tak boleh nak puas hati sangat pun dengan tahap ban 4 ni . im still on learning and masih kurang banyak lagi . So , usaha kena lebih lagi . Yelah kot teacher tak berapa nak srict macam exam real punya  examiner nanti . 


oh ok fine . sudah . lupa nak cakap bout new korean group le bts boys . Kenal sebab karisma debut ala ala warrior . bukan bap , ala ala ganas . Yelah , aku ni bertudung je besaq , orang panggil ala ustazah , perangai and minat tu tetap ganas . ok bts , lets us kurangkan tarian nampakkan abs . Tak macho doh , serius . Bukan semua fangirl ni pervert . Suga baby is mine . Jin dalam stok simpanan and Jimin tak boleh budak lagi . J-hope milik syara and lynn . Jungkook terlalu banyak fans sebab dia maknae , siapa lagi aku tak sebut ? si monster , tak reti aku , mata dia asyik bertutup ah

Hmm , nak minta jasa baik anda semua doakan or sedekahkan al-fatihah untuk arwah nenek and arwah moyang saya . May Allah bless them there  :) Terima kasih .

Jya